Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Top 10 Muligambia 2016

Top 10 Muligambia 2016

Anul 2016 a fost un an foarte încărcat pentru Muligambia. În 2016 am atins cele mai bune cifre din punct de vedere al traficului, am spart toate recordurile pe care le puteam sparge ca site de divertisment în Rep. Moldova. Păcat că n-am reușit să facem niște bani din asta dar în Moldova s-a dovedit că dacă nu vrei să fii o curvă politică, mori de foame. Nu-i nimic, vom continua lupta cu prostia din propriile resurse.

Multe dintre aceste rezultate s-au datorat vouă, dragă comunitate Muligambia, și vă mulțumim pentru sutele de poze pe care ni le trimiteți zilnic și pentru miile de accesări pe care le faceți acestui site. Ca un mic omagiu, am decis să fac un top 10 din posturile anului 2016 pentru a vă reaminti cele mai populare trend-uri din meleagurile acestei țări care au consacrat prostia moldovenească și au dus-o la noi culmi. Așadar, așezați-vă mai comod și savurați:

1.

Miss Cimitir 2016

Cel mai popular post al anului și un adevărat fenomen al modei a fost postul Miss Cimitir 2016. Noi am experimentat cu acest format și-n 2014 și-n 2015 dar nu ne așteptam să primim sutele de imagini în 2016. A fost un sezon adevărat fierbinte.

2.

Două râsuri: Ala Talpalan și Radu Ciorici

Al 2-lea post care s-a bucurat de o popularitate enormă a fost știrea despre cei doi indivizi care un an în urmă au închiriat o casă la Trușeni, iar acum, după ce le-a expirat contractul, nu vor să mai plece din ea. Oare au plecat deja?

3.

Moldoveanul și pisica

Ăsta e postul care personal m-a zguduit cel mai tare în 2016. Felul în care Valintin Cebanu zdrobește de pământ, cu cruzime, o pisică în timp ce este filmat, admirat și încurajat de prieteni a fost dureros de privit.

4.

Moldova, cunoaște-ți eroii

Un alt post cu gust amar a fost cazul fetei din Strășeni și identitatea acelor tineri care au ucis-o. De la accidente tragice la dispariții și fete găsite prin pădure, anul 2016 a fost cu adevărat unul negru pentru tineretul din Rep. Moldova.

5. Tyana și cariera de artistă

Pe locul 5 avem un post care vă oferă detalii picante în cariera de artistă a Tyanei, sora din cuplul de copii cu handicap Ian & Tyana și posesoarea unei cariere de vedetă porno în chaturile web. Cel mai prost ținut secret al Universului a fost dezvăluit pe Muligambia. De parcă mai credea cineva că ei își câștigă pâinea din cântat.

6.

Să presupunem…

Un alt post care a făcut valuri în rândul comunității Muligambia și în multe dintre liceele din Chișinău, conform spuselor unor elevi, a fost publicarea unor imagini dintr-un clipuleț viral în care un cuplu de tineri face sex oral și discuția purtată de noi în privința moralității publicării acestor materiale pe internet de către băieții care se bucură de poze și clipulețe cu fete dezbrăcate, ce le sunt trimise de domnișoarele naive și îndrăgostite.

7. 

Hai fa la o saună

Cel mai recent post din acest top și probabil cea mai mare surpriză pentru mine a fost „Hai fa la o saună”, o serie de imagini publicate de niște mârlani care și-au dus fumeile la saună și care nu mă așteptam să fie discutate cu atâta pasiune de voi. Aparent bucile fetei din poza numărul 3 au fost de vină.

8.

Moldova, ce-i cu tine, tot ok?

Imaginea care ne-a fost trimisă de sute dintre voi și care am așteptat multe luni înainte de a o publica, stând pe gânduri dacă merită sau nu să o facem publică: o orgie a unor elevi dintr-un liceu din Capitală, 4 băieți și o fată. Mulți dintre voi știți numele protagoniștilor din această imagine, mulți dintre voi ne-au implorat să le facem publice identitatea. Noi am decis să lăsăm postul doar în forma în care este acum, o mică amintire protagoniștilor.

9.

SALUT, OLIVIA!

După cum v-ați dat deja seama, noi suntem îndrăgostiți de Andrei Bolocan, creatorul celui mai haior videoblog din Rep. Moldova, Emisiunea Lumina. Îl susținem pe Patreon, îi urmărim pagina de Facebook, suntem abonați pe Youtube și i-am susținut cu pasiune spectacolul live. De fapt, ne place tare și Nata Albot, care am înțeles că e o bucătăreasă renumită, dar astea deja-s fantezii de care se va ocupa psihologul. Ne bucură faptul că unul dintre cele mai bune episoade din acest an, cel despre știrea fake de pe PulicăTV despre 30.000 de sirieni, a fost apreciat și de voi. Andrei, te iubim, ține-o tot așa și-n 2017!

10.

Straight outta Muligambia (part 2)

Un alt cuplu care ar trebui să învețe să-și țină viața privată departe de Facebook. Ok, înțelegem, vă place să vă filmați cum v-o trageți dar de ce ați posta așa ceva în public?

Mențiuni:


Ce-și doresc femeile…de 15 ani

Un post despre cum fetele de 15 ani discută despre mâncărimile interne pe care le au și cât de tare-și doresc să fie călărite.


Liya Drachinskaya

Drachinskaya a apărut pe Muligambiade multe ori în ultimii 2 ani dar ăsta a fost cel mai popular post cu ea. După seria de clipulețe audio în care unul dintre prietenii Muligambiei o distruge în conversație, am decis să n-o mai postăm. Sperăm să ținem în 2017 site-ul ăsta fără șobolibozauri.


Generaţia care nu va ști niciodată ce înseamnă să fii o femeie

Ăsta a fost postul în care mi-am vărsat toate frustrările pe care le simt când văd curvele virgine de 13-14 ani de pe Facebook. O meditație dedicată tuturor prințeselor din Moldova. Dacă ai vreuna în prieteni, trimite-i acest post, crede-mă, merită.

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.