Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Muliganii reîncarnați

Muliganii reîncarnați

Mă tot întreabă lumea unde naiba au dispărut cretinii din secțiunea Gopogambia. „De ce nu mai postați gopii din Moldova? Unde-s toate mizeriile societății needucate, lipsite de orice urmă de inteligență și îmbrăcate în costume sportive?”. Prieteni, răspunsul e simplu, gopii nu au dispărut, ei s-a echipat cu țoale de firmă de la Piața Centrală, și-a tuns părul în fițe, s-au dat cu 3 kile de parfum și au degenerat în cocalari.

Uitați-vă la ei, ascultați-i, admirați-i. Nu simțiți aceeași aromă de balegă ce provoacă sentiment de greață oricărui homo sapiens care a pus mâna pe o carte în ultimele luni? Țărăntocii ăștia sunt niște experimente sociale eșuate, popândăi crescuți într-un incubator de ignoranță din partea părinților, într-o atmosferă în care de mici au auzi doar laude de tip „debilule” și „nenormalule” iar asta li se pare ok.

Ei tind spre mediocritate deoarece știți ce-i așteaptă acolo? Acolo-i așteaptă promisiunea că dacă ești prost, totul va fi bine. Acolo-i așteaptă o țară care a uitat ce-nseamnă cultura. Acolo-i așteaptă val de fetițe de tip Mașa Danilenco la fel de „avansate” din punct de vedete intelectual ca și ei, deja gata de a fi fecundate. Nu-mi dau seama de ce nu introducem o reformă care să permită castrarea acestor indivizi. Chiar îți dorești să locuiești într-o țară în care asemenea greșeli ale naturii precum Stas și Dionis au toate posibilitățile de a se înmulți?

Eu am mai spus-o și nu mă sfiez s-o repet. Asta-i țara lor, a proștilor. Iese cine vrea, scapă cine poate. Ultimul să stingă lumina.

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.