Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Muligambia a revenit!

Muligambia a revenit!

Salutări din carantină! Știm că v-a fost dor de noi. S-au schimbat multe în ăștia aproape 3 ani de când am dispărut. Unii dintre noi deja au copii, alții încă au rămas așa.

După o perioadă îndelungată și lipsită de timp, noi suntem aici, cu un site nou și cu arhiva (aproape) bună de rugumat. Yay!

Vom face tot ce ne stă în puteri să readucem activitatea site-ului la cea de bunăoară, însă avem nevoie și de ajutorul vostru. De azi ne puteți din nou bombarda cu materiale pe pagina noastră de Facebook sau pe [email protected].

Totodată anunțăm că suntem în căutare de autori! Dacă ești o fire amuzantă și creativă și îți dorești să faci partea din echipa Muligambia, te rog să ne scrii aici sau pe Facebook. Demonstrează-ne un strop de simț al umorului și la prima ocazie post-Covid 19 tragem o bere ca-ntre frați.

Muligambia este menținută, ca de obicei, de noi înșine în inexistentul nostru timp liber. Dacă vrei să ne dai o mână de ajutor, o poți face prin intermediul PayPal sau poți deveni patronul nostru pe Patreon.

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia!

V-am pupat.

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.