Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Generaţia care nu va ști niciodată ce înseamnă să fii o femeie

Generaţia care nu va ști niciodată ce înseamnă să fii o femeie

Dragă Katty, Magdușa, Iulia, Victoria, etc,

Nu te-ai săturat să fii o curvă? Hoooo, drag cititor, calm, citește acest text până la capăt înainte să lași un comentariu. Aparent cu fraza asta am supărat jumătate dintre labagiii și pițipoancele care deja cu spume la gură tapează nonstop comentarii pe Facebook în care critică Muligambia. O curvă, în definiția ei contemporană, nu mai înseamnă demult o prostituată ce are drept scop al meseriei să facă sex în schimbul/speranța unei răsplate monetare. O curvă virtuală, contemporană, ca fata de mai sus drept exemplu, este orice tipă care-și vinde lipsa de inteligență pe net în schimbul unei valute virtuale, like-ul. Gata? V-ați calmat? Să revenim.

Katty, Magdușa, Julia, Victoria, etc, cum este să faci parte din prima generație care nu va ști niciodată ce înseamnă să fii o femeie? Nu, indiferent de câte puli îți va preconiza viața, nu te vei transforma magic într-o femeie deoarece o femeie nu ar avea niciodată un comportament lipsit de orice urmă de inteligență, emoție și respect față de sine. Atunci când vei înțelege că a fi curvă nu se rezumă doar la sex ci și la atitudine, vei deveni femeie. Toți știu asta și nu vei schimba acest lucru niciodată cu niște poze în care dai din șunci. Până atunci vei rămâne ceea ce ești, una dintre multele curve din Facebook-ul moldovenesc. Și da, sunteți multe, Doamne cât sunteți de multe. Ești gata să faci orice să iei un like: să te dezbraci, să-ți scoți țâțele și bucile în poze, să o faci pe prostuța, să o arzi inocentă ș.a. Totul pentru cât mai multe like-uri.Nu ai niciun scop, niciun țel, nicio convingere care să te conducă. Este trist cât ești de inutilă acestei societăți. Te pot cumpăra cu un like. De fapt, fiecare de pe Facebook o poate face și o face zilnic. Uite-te la comentarii, la persoanele care au dat like. Le aparții. Te-au folosit și te-au aruncat. Mâine, dacă nu vei posta iar țâțe, buci sau botic, vei fi uitată. Dar tu vei posta, vei continua să o faci pentru că vrei atenția lor. Tânjești după ea, nu poți trăi fără like-uri, ești plătită-n ele, atât valorezi. Ești un nimic fără like-urile, nu ai o personalitate, ești falsă și făcută doar pentru niște valută virtuală. Te scaldă toți labagii în like-uri deoarece așteaptă cu nerăbdare să le mai oferi o bucată de țâță ieftină. Ei nu trebuie să plătească nimic pe asta, prețul lipsei tale de respect față de sine este doar un like. Ești mult prea ieftină să înțelegi asta și toți dau like și așteaptă. Iar tu? Tu-ți cunoști deja la perfecție replicile acestui rol. Pun pariu că înainte să postezi un selfie faci minim 20-30 de poze ca să vezi în care imagine arăți cât mai pervers țâțele și curul, sau boticul de disperată, toate astea captate ideal în privirea ta de disperată, ochii-ți fiind demult secătuiți de orice ambiție de a deveni cineva cu cap pe umeri. Nu ești naturală, ești calculată, faci totul pentru o monedă virtuală, like-ul, ca o curvă.

Păcat că-ți va lua ani buni să realizezi toate astea, ani în care vei da vina pe toți în afară de tine. Multe dintre prietenele tale pe care le considerai plictisitoare, levâe și koncenâe deja de ani buni sunt mai mature decât vei fi tu vreodată. Pentru tine maturitatea constă în alte lucruri. Uite-te la diferența de comentarii, sunt sigur că o observi mereu și te întristează asta, că societatea te-a ridiculizat la un nivel de cârpă ieftină al cărei singur rol este să servească drept material de labă pentru niște adolescenți cu puța sculată. Nu ți se pare deloc ironic că băieții care te ridică-n slăvi și-ți spun că ești „awww și cute și meow perfecăcațiune” la pozele cu buci și țâțe nu apar niciodată la pozele în care încerci să fii tu înșuți sau acea parte din tine care nu se zbate-n singurătate să nu fie o curvă?Ceilalți nu au chef să-ți spună asta-n față deoarece în mintea lor încă mai speră să te fută, cândva, cumva. Mie nu-mi pasă de tine, ți-o zic direct. La fel cum ți-o vor zice și alții ca mine, sătui de curve virgine cu aere de prințese, cocalari obsedați care aleargă după cururile lor și le umplu cu like-uri și complimente, și copiii voștri, niște rahaturi ieftine ce vor împânzi această țară cu cretinitate, lipsă de cultură și comportament neadecvat ce va fi furnizat ca rezultat al aceleiași ignoranțe de care au dat părinții educându-vă pe voi. Trist dar adevărat.

Mersi că m-ai ascultat. Ține un like. Nu-ți face griji, pe ăsta l-ai meritat.

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.