Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Faceți cunoștință: două râsuri. Ala Tarlapan și Radu Ciorici.

Faceți cunoștință: două râsuri. Ala Tarlapan și Radu Ciorici.

Faceți cunoștință: două râsuri. Ala Tarlapan și Radu Ciorici.

Un an în urmă acești indivizi au închiriat o casă la Trușeni, iar acum, după ce le-a expirat contractul, nu vor să mai plece din ea.

Victoria Ciobu e hotărîtă să rupă pragurile instituțiilor de stat ca să o ajute să scape de chiriași nedoriți. Spune că le-a expirat de 2 luni contractul, dar ei s-au apucat de construit în casa care nu le aparține, îi agresează dacă intră pe acolo, acum nici mătușa-vecină n-are viață bună din cauza lor.

ATENȚIE! Următorul material te poate băga în isterică și poate să-ți trezească dorințe de a ucide oameni!

La această situație lipsită de orice urmă de logică atât din partea acestor două râsuri, cât și din partea organelor de drept, a reacționat și Jăka.

Despre „Puiu” și Violul de Locuință

Mai multă lume, dă click aici, mai întâi… Apoi, privește video pe Facebook: https://www.youtube.com/watch?v=6LxrJXsg9qc

Despre „Puiu” și Violul de Domiciliu.

Sunt sigur că, majoritatea dintre cei care mă urmăresc, știți despre Puiu’, Găinușa lui și faptul că, refuză categoric să părăseasca, la cererea proprietarului, locuința pe care, au închiriat-o până nu demult. Sistemul nostru doarme pe el, ca de ficare dată!!! Cui să-i pese??? Nu nouă, clar! Noi, mai degrabă, ne batem capu’ cu întrebări gen: „Da de unde oare o avut aeștia ruble, să-și facă așa casă?!?”.
Ni se fură din farfurie și noi râdem ca la circ!!!
Fac isterie!!! Turb!!! Îmi bag pula!!!

#TotDinViata

Publicată de Jăka Banditu’ pe Miercuri, 17 august 2016

Această pi*dă, Ala Tarlapan, se spune că e cântăreață de muzică ușoară. Iar soțul ei, handicapat la comportament, se face a fi fiul unei femei ce lucrează în Primăria Chișinău. Tot el se mai lăuda că are cunoscuți în poliție și la judecătorie și nimeni n-o să-i facă nimic.

În țara asta cu legi debile nici să-ți aperi casa nu poți. Vii, te cuibărești la om în casă și aștepți sentința de judecată care doar ea poate să te dea afară, iar între timp, ești apărat de lege și nimeni nu-ți poate face nimic. Asta-i Moldova bleadi!

Mai multe detalii puteți găsi pe: Curaj.TV, ProTVZugo

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.