Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia!

Așa au zis niște băieți acum 12 ani și au pornit proiectul care urma să zguduie internetul moldovenesc: Muligambia.com. A trecut foarte mult timp de-atunci și Muligambia a trecut prin multe: milioane de vizitatori anual, mii de posturi, sute de reportaje de știri, zeci de atacuri la server și câteva dosare penale fabricate de Procuratură. În pofida tuturor greutăților suntem aici, alături de voi, mai puternici ca niciodată și gata de un nou început. Mulți ne critică, mulți ne laudă, nimeni nu ne ignoră.

Acest nou capitol din viața noastră are nevoie de ajutorul vostru, comunitatea noastră de luptători ai prostiei din Republica Moldova. Muligambia este un hobby scump care nu beneficiază de susținerea financiară a nimănui. Câteodată mai găsim și noi niște prieteni care să pună un banner dar asta nu acoperă nici cea mai mică parte din cheltuieli. Pe lângă toate astea, noi continuăm zilnic să luptăm cu prostia și lipsa de cultură din țărișoara noastră minunată iar în viitor ne dorim să transformăm Muligambia în portalul vostru, al tuturor.

Acum putem schimba asta doar cu ajutorul vostru. De fiecare dată când Muligambia avea probleme cu serverul sute de prieteni, vizitatori și fani ne ofereau mesaje de încurajare și ajutor pe Facebook și alte rețele sociale. Astăzi avem nevoie de voi mai mult ca niciodată. Fii patronul nostru, ajută-ne să creștem și să construim o Moldovă mai deșteaptă mâine decât a fost ieri!