Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

Dan Ioniță – un cocălar expirat, donator de COVID prin concursuri

Dan Ioniță – un cocălar expirat, donator de COVID prin concursuri

Participi des la concursuri în care trebuie să dai tag la 2 prieteni, să distribui pe story și să sacrifici o capră virgină? Nu trece pe alături! Acest personaj mioritic oferă drept bonus la concurs și niște COVID-19.

UPDATE-URI de pe front. Organizatoru concursului cu bmw de pe instagram, Ionita Dan, ieri a fost testat pozitiv cu COVID…

Publicată de Grigorii Duca pe Duminică, 28 iunie 2020

Adică, serios! Fiind diagnosticat cu coronavirus cu o zi înainte de finalizarea concursului și fiind în permanentă legătură reală cu co-organizatorii concursului, care puteau lua COVID de la el, ăștia în cele din urmă merg să dăruiască mașina care i-a făcut 50.000 de followeri pe instagram și niște fap material.

Cu siguranță mai și povestește despre asta în stories. Iar când cineva îl ia la mișto, îl dă în căutare prin stories și se bucură de fiecare like ca o fetiță imbecilă ce a nimerit în OZ. Și pe final, ca un cocălar adevărat, șterge toate postările și îi blochează pe cei implicați.

Culmea e că acest cretin e fratele unui fost deputat PLDMist care bocea pe la TV că nu-l mai iubește soția. O fi ceva genetic la ei. E o candidatură serioasă pentru titlul de cocălar al anului 2020.

PS: Concursurile pe instagram au devenit trend în Moldova, unde divele și cocălarii lipsiți de atenție, pot cumpăra moldovenii – trei la leu. Nici în campaniile electorale un moldovean nu costa atât de ieftin.

Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.