Primul și singurul site de umor din Republica Moldova.

AM SUNAT-O PE MAMA

AM SUNAT-O PE MAMA

O vreți pe Maia Sandu președinte? Hai să nu ne mai plângem de milă, ci să acționăm. Dați copy-paste pe peretele vostru. Oamenilor trebuie să le vorbești pe limba lor. Vedeți mai jos câteva argumente pe care le puteți folosi în discuțiile cu apropiații, pornind de la îndoielile pe care le au aceștia.
Pe 13 noiembrie, toți trebuie să alegem o femeie președinte:

– FRICOȘILOR spuneți-le că NU se pornesc niciun fel de migranți spre Moldova. E minciună ieftină marca Plaha.
– UNIONIȘTILOR amintiți-le că Maia Sandu va vota pentru Unire în caz de referendum, în timp de Igor Dodon vrea să scoată curentul unionist în afara legii.
– DEZAMĂGIȚILOR spuneți-le să dea de data asta ultimul vot din viața lor. Ultima șansă politicului de la noi. Maia Sandu a demonstrat că se poate face politică cu bani puțini și cu bun simț. Dacă dezamăgirea vine după 2009, când au fost schilodiți prin comisariate, amintiți-le că atunci prim-vice-prim-ministru era anume Dodon.
– ЧЕЛОР KАРЕ ÎНЦЕЛЕГ КЕ Е СКРИС АИЧИ, ДАР НУ НЕ ПЛАЧЕ, amintiți-le că nu există limbă moldovenească. A fost, cândva, dar ce vorbim noi acum e ROMÂNĂ și Dodon ne are de ПРОШТИ când spune altceva.
– CELOR CU BANI spunți-le să nu mai fie așa siguri că la vară vor merge la mare în Turcia. Poate doar cu viză, dacă iese Dodon.
– UCRAINENILOR DE ETNIE amintiți-le că jegul uman pe nume Dodon susține că anexarea Crimeei a fost un act legal. Despre relații diplomatice cu Ucraina, după câștigul lor, nici nu poate fi vorba.
– STUDENȚILOR de peste hotare amintiți-le că nu învață la Moscova, ci la Brașov, Iași sau Londra, deci să voteze cu cap. Tot lor, amintiți-le că Maia Sandu a studiat la Harvard, Dodon – la Chișinău. Ei știu de ce au fugit, și știu că peste hotare se fac studii mult mai bune.
– FEMEILOR spuneți-le că asta e șansa lor să fie una ”de-a noastră” în fruntea statului. Dacă femeile ar vota-o pe Maia Sandu, acesta ar ieși câștigătoare.
– CREDINCIOȘILOR cărora preotul, cică, le spune că dacă va câștiga o femeie în 2017 va fi război, vorbiți-le pe limba lor. Amintiți-le că Dumnezeu spune că nimeni nu poate prezice viitorul, deci popa păcătuiește și va ajunge în iad.
– CELOR CE PLĂTESC CU GREU FACTURILE amintiți-le că pe vremea lui Dodon ministru al Economiei au apărut firmele căpușe, intermediare între Fenosa și Centrala de la Cuciurgan. Tot lor amintiți-le că e vremea lui Dodon rușii au preluat pachetul majoritar la Moldovagaz, ceea ce însemnă că le aparțin și rețelele și la gaz mai ieftin din UE nu putem visa decât dacă îl aducem peste hotar în borcan.
– CELOR CE CRED POVESTEA CĂ EL E ANTI-PLAHA dați-le să citească articolul în care scrie negru pe alb că Dodon a zburat cu avionul lui Planotniuc recent, lucru pe care nici măcar nu îl neagă, iar acum mimează opoziție.
– CELOR CE VOR SCHIMBARE amintiți-le că Dodon a fost vice-prim-ministru, deputat, ministru și a deținut și alte funcții în stat. Ce îl împiedica să ne facă viața-miere? Asta am văzut, hai să vedem și altfel de politică.
– MIGRANȚILOR ILEGALI amintiți-le că pot vota indiferent de statutul pe care îl au în acea țară. Să vină la ambasadă, că nu îi arestează/verifică nimeni. Să dea cu ștampila în Maia Sandu.
– BUSINESSMANILOR spuneți-le că soarta afacerii lor e în mâinile judecătorilor. Mâine pot rămâne fără tot, dacă cineva va mitui un judecător să îi dea dreptate unuia care ar putea inventa că îi datorați vreo trei milioane. Tot un judecător ar putea să îl lase liber pe cel care, poate, vă cere ”taxă de protecție” sau altfel de șpagă. Un președinte ca Maia Sandu poate, elementar, să refuze să promoveze corupții, iar când va fi obigată s-o facă, cred că va ieși în public să spună ce se încearcă.
– CELOR CE SE VOR COOL spuneți-le că nu e nimic mai cool decât un vot de protest, anti-sistem. Să voteze Maia Sandu.
– CELOR CE ȚIN CU CÂȘTIGĂTORII, oameni pentru care se fabrică sondajele și categorie din care știu foarte mulți, explicați-le că Maia Sandu ORICUM va câștiga, deci s-o voteze

… continuați voi lista cu argumente și cu fiecare ocazie vorbiți-le oamenilor despre necesitatea de a iși la vot pe 13 noiembrie și de a alege Maia Sandu!Muligambia
Muligambia

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia.